Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

debakkertjesincanada

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Hanneke via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 17-06-2014 Weer heelhuids ... (7)
  • 16-06-2014 Tijd doden op de ... (2)
  • 16-06-2014 Vancouver in de ... (7)
  • 15-06-2014 Naar Vancouver (7)
  • 14-06-2014 Victoria verkennen (3)

Statistieken

Dit dagboek is 7683 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next

Aantal keer bekeken 619   Aantal reacties 7   's-Gravenhage, Nederland
a A

Weer heelhuids thuis

Lieve allemaal,
We zijn weer thuis! We moesten wat lang wachten op het vliegveld van Vancouver zoals jullie gelezen hebben, maar de vlucht ging meer dan prima, 9 uur non-stop is gewoon goed te doen. We gingen stipt op tijd weg van Vancouver dat overigens een prachtige luchthaven heeft. Cor piepte aan alle kanten bij de controle, hij werd dus van alle kanten gefouilleerd en gescand, ik zei nog: he has an iron knee, maar hij piepte nog veel meer, ik weet verder ook niet welke onderdelen hij nog meer heeft laten vervangen. Uiteindelijk zijn we gaan vliegen en dat ging heel voorspoedig, 20 minuten te vroeg zijn we geland, de koffers duurden eventjes en voor we het wisten konden we onze twee tijgers weer knuffelen. Nico heeft ons gehaald en Leonieke had voor gehaktballen en nieuwe haring gezorgd, iets waar Cor 3 weken lang naar heeft lopen snakken, en ze waren overheerlijk! Dik en Sjaak laten ons niet met rust, net toen Cor in z'n stoel in slaap gevallen was besloot Sjakie om eens uitgebreid te gaan hakketenen op zijn schoot, Cor was not amused! Ze zagen er prima uit dankzij de goede zorgen van onze steun en toeverlaat Bea, maar de eigen baasjes...dat is toch het summum voor die 2! Inmiddels zijn de koffers uitgepakt en opgeborgen, het wasje staat te draaien en wij zijn aan het bijkomen van de jetlag. Ik ga nog even alle reisverslagen controleren, ook de bijbehorende foto's en daarna laat ik er een boek van drukken waar al jullie reacties ook in staan, elke keer weer een hele leuke herinnering, veel dingen vergeet je anders snel. Voor 2014 was dit het weer voor wat betreft de Bakkertjes' avonturen, we hopen natuurlijk volgend jaar weer zo'n mooie reis te kunnen maken en weer te genieten van jullie gezelschap op schrift. Misschien tot 2015, allemaal bedankt en tot horens en ziens,
de Haagse Bakkertjes

17 juni 2014 21:43 | Door: De Jellies

Welkom thuis!!!!!

17 juni 2014 23:23 | Door: Els en John

HALLO HAN EN Cor Welkom thuis
Bedankt voor al het reisverslag de foto's het was weer gew. eldig slaap lekker uitgeef Cor éen haring dan is alles weer goed.Els belt je wel weer.Groetjes Els en John

18 juni 2014 08:01 | Door: nel

Hoi vakantiegangers. Sinds zondag heb ik jullie verslag weer gevolgd. Ook wij zijn inmiddels weer thuis. Prachtig weer gehad en reuze gezellig geweest. Jullie kunnen mooi nog even een schoonheidsslaapje doen en dan vanavond aan schuiven in het ORANJE !!! Welkom thuis en ik spreek jullie snel Groetjes Nel

18 juni 2014 08:56 | Door: Eckhardt und Angela

Liebe Hanneke, lieber Cor,

welcome back - wir freuen uns sehr, daß alles so prächtig geklappt hat. Bis bald ...

Herzliche Grüße
Eckhardt und Angela

18 juni 2014 09:06 | Door: Floor en Diny Heijsteeg

Hallo Hanneke en Cor. Ook wij zijn weer lekker thuis na een fantastische reis. Lekker op Schiphol in een taxi gestapt en met een half uurtje in Ypenburg. We gaan jullie verslagjes en foto's zeker bekijken maar eerst nog veel andere dingen te doen. Gisteren lag ik om 21.00 uur op bed en Dien een half uurtje later. Toch lekker geslapen en nu weer in het Hollandse tempo verder.
Leuk om jullie ontmoet te hebben. Nu maar weer op naar de volgende vakantie, wordt een paar weken Z. Frankrijk in september met de caravan.
We gaan jullie vast weer ergens tegenkomen, het beste, vooral met de gezondheid. Groetjes, Diny en Floor.

18 juni 2014 10:07 | Door: De BH-tjes

Welkom thuis Bakkertjes! En nu weer lekker van het "gewone" leven genieten!
Liefs van ons.

20 juni 2014 12:17 | Door: Annelies

Welkom thuis!
Jammer dat deze prachtige reis alweer afgelopen is, wat een heerlijk land om te verkennen.
Neem even de tijd om bij te komen en gauw tot ziens