Je bekijkt de reis...

17 juni 2014 21:43 | Door: De Jellies
Welkom thuis!!!!!
17 juni 2014 23:23 | Door: Els en John
HALLO HAN EN Cor Welkom thuis
Bedankt voor al het reisverslag de foto's het was weer gew. eldig slaap lekker uitgeef Cor éen haring dan is alles weer goed.Els belt je wel weer.Groetjes Els en John
18 juni 2014 08:01 | Door: nel
Hoi vakantiegangers. Sinds zondag heb ik jullie verslag weer gevolgd. Ook wij zijn inmiddels weer thuis. Prachtig weer gehad en reuze gezellig geweest. Jullie kunnen mooi nog even een schoonheidsslaapje doen en dan vanavond aan schuiven in het ORANJE !!! Welkom thuis en ik spreek jullie snel Groetjes Nel
18 juni 2014 08:56 | Door: Eckhardt und Angela
Liebe Hanneke, lieber Cor,
welcome back - wir freuen uns sehr, daß alles so prächtig geklappt hat. Bis bald ...
Herzliche Grüße
Eckhardt und Angela
18 juni 2014 09:06 | Door: Floor en Diny Heijsteeg
Hallo Hanneke en Cor. Ook wij zijn weer lekker thuis na een fantastische reis. Lekker op Schiphol in een taxi gestapt en met een half uurtje in Ypenburg. We gaan jullie verslagjes en foto's zeker bekijken maar eerst nog veel andere dingen te doen. Gisteren lag ik om 21.00 uur op bed en Dien een half uurtje later. Toch lekker geslapen en nu weer in het Hollandse tempo verder.
Leuk om jullie ontmoet te hebben. Nu maar weer op naar de volgende vakantie, wordt een paar weken Z. Frankrijk in september met de caravan.
We gaan jullie vast weer ergens tegenkomen, het beste, vooral met de gezondheid. Groetjes, Diny en Floor.
18 juni 2014 10:07 | Door: De BH-tjes
Welkom thuis Bakkertjes! En nu weer lekker van het "gewone" leven genieten!
Liefs van ons.
20 juni 2014 12:17 | Door: Annelies
Welkom thuis!
Jammer dat deze prachtige reis alweer afgelopen is, wat een heerlijk land om te verkennen.
Neem even de tijd om bij te komen en gauw tot ziens